Who likes caramel, but for whom it's a little too sweet, will love salty caramel. I had the pleasure to test this freaky combination of tastes even twice!
First, as ice cream in one of the best ice cream parlors in Stuttgart - Gelateria Kaiserbau at Marienplatz. Besides elderflower, rhubarb-gin you can order also the bestseller-flavor caramel with fleur de sel. I think the trick in the combination of sugar and salt is the right mixture. The salt takes some of the strong sweetness of the caramel, at the same time should not taste salty. Gelateria Kaiserbau successfully managed to do that job! So expect no salty taste, but the very caramel.

Die Kombination Buttertoffees und Meersalz hat ebenfalls Suchtpotential. Das krümelige Karamelkonfekt von der Marke Burnt Sugar habe ich im Hamburger Schanzenviertel bei mysupper erstanden. Hier ist die Kombination von Zucker und Salz auch sehr gut gelungen und wird noch getoppt durch Sahne und Butter... ich weiß, ich weiß, schon allein dieser Absatz hat schon 400 Kalorien... Ich hör schon auf zu schreiben ;-)
The combination of butter toffee and sea salt also has potential for addiction. I bought the crumbly caramel fudge from the brand Burnt Sugar in Hamburgs Schanzenviertel at mysupper. Here, the combination of sugar and salt is also very well done and is well topped by cream and butter ... I know, I know, only this section has already 400 calories ...I'll stop writing ;-)
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